Plans per fer a Berga i el Berguedà aquest cap de setmana

Teatre, la Fira de Sant Josep de Gironella, un taller d'improvisació vocal... consulta l'agenda!

Parada d'alimentació a la Fira de Sant Josep de l'any passat

Parada d'alimentació a la Fira de Sant Josep de l'any passat / Arxiu/Queralt Gilibets

Redacció

Fira de Sant Josep de Gironella. Dissabte, a les 18 h, a l’Espai Santa Eulàlia, xerrada: Pikes Peak, la cursa cap als núvols, a càrrec de Jordi Riba, de l’Escuderia Gironella. Diumenge, de 10 a 18 h, a l’avinguda Catalunya, carrer Balmes, plaça de l’Estació i plaça Pi i Margall. A les 11 h, a l’aparcament de la plaça de l’Estació, taller de castells amb les Castellers de Berga. De 5 a 13 anys. A les 11 h, a la plaça Pi i Margall, concentració de clàssics vehicles d’interès esportiu a càrrec de l’Escuderia Gironella. A les 11.30 h, a l’avinguda Catalunya, tast-vermut d’intercanvi amb Arenys de Mar. A les 11.30 h, a l’avinguda Catalunya, actuació de combos de l’EMM Puig-reig i l’Aula associada de Gironella. A les 12.30 h, a l’aparcament de la plaça de l’Estació, diada castellera amb Castellers de Berga i els Sagals d’Osona. A les 16.30 h, a l’avinguda Catalunya, espectacle itinerant La gran família amb Fadunito. A les 18 h, a l‘Espai el Blat, espectacle Terra de futurs del cicle Culturitza’t. Entrades: www.culturitzat.cat.

Llegim el riu: «A l’hivern, juguem amb el fred». Dissabte, a les 11 h, a la biblioteca, a càrrec de Rural Salut. Passejada pel bosc de ribera, mirant amb lupes, explicant contes... Cal inscripció.

Obra de teatre «Fem un cafè?». Diumenge, a les 18 h, al Teatre Municipal. Obra de teatre de Maria Salarich que combina text, moviment i música en directe. L’actriu berguedana Ariadna Fígols forma part del repartiment. Entrades: 15 euros, anticipades; i 18 euros, a taquilla. A la venda a www.ticketara.com. 

Taller d’improvisació vocal. Dissabte, de 17 a 20 h, a la Sla Casino (Teatre Municpal), a càrrec de Celeste Alías. Activitat gratuïta. En el marc del Dia Internacional de les Dones Treballadores. 

Primavera Ciclista al Berguedà. Dissabte, a les 17 h, al passeig de la Pau, Portal Attack Short Track MTB Series by @grupboix. Circuit curt amb obstacles amb BTT. Diumenge, a les 11 h, des de la plaça de la creu, escalada popular Berga-Queralt. 7 km. Inscripcions: rockthesport.com.

«Terra de futurs». Diumenge, a les 18 h, a l’Espai el Blat de Gironella. Monòleg a càrrec de David Cols. En el marc del cicle Culturitza’t. Entrades: 10 euros, anticipades; i 12 euros, a taquilla. A la venda a culturitzat.cat.