De l'eufòria a la incredulitat: Reben dos turistes com si fossin nous fitxatges del Màlaga i aquestes són les seves reaccions

Passatgers en un aeroport

Passatgers en un aeroport / Europa Press

Redacció

El creador de contingut Carlos García (@carliyoelnervio) ho ha tornat a fer. Després del vídeo en el qual rebien l’Steven, un turista acabat d’aterrar en terres andaluses, com si fos un nou fitxatge del Màlaga, una massa d’aficionats han tornat a acudir a l’aeroport per fer el mateix i dur a terme la segona part d’aquest mític vídeo viral.

Aquesta vegada, les víctimes de la broma han sigut Spielberg, fent al·lusió a la continuació del primer vídeo, i Xan Kee Te (chanquete). Bufandes, pancartes i samarretes de l’equip de la ciutat han copat l’arribada d’aquests dos viatgers, que, incrèduls, han acabat repartint firmes, tractant d'esquivar amb naturalitat amb aquesta situació surrealista. Un d'ells s’ha animat a col·laborar amb càntics malaguistes com si fos un aficionat més. L'altre, que es mirava amb cara de desconfiança constantment el grup, ha acabant escabullint-se de la situació tan bon punt ha pogut.

El vídeo acumula més de 160.000 ‘m’agrades’ a TikTok i 60.000 visualitzacions a YouTube, a més de milers de comentaris d’usuaris que tampoc donen crèdit amb aquesta segona part d’una broma que ja al seu dia va tenir una gran rebuda a les xarxes socials.