Sandra Barneda explica la seva història envers la mosca negra

Compte perquè cada vegada apareixen a zones menys probables: ciutats

Sandra Barneda

Sandra Barneda

La mosca negra normalment, apareix a les zones de muntanya o als rius, però l'augment constant de les temperatures està fent que cada vegada el seu cercle de moviment sigui més extens, arribant a tota la península Ibèrica.

La presentadora Sandra Barneda va explicar com aquest insecte la va mossegar l'any passat. Un insecte molt perillós per a la salut humana, ja que pot provocar ferides que tarden setmanes en marxar i a part, són molt i molt doloroses.

La presentadora va ser mossegada per aquest insecte l'estiu passat i ho va explicar al programa 'Así es la vida', on ha dit que encara li perduren les cicatrius, tot i ser tractada amb crema antibiòtica. La seva recomanació és que si es troben en una situació similar, acudeixin immediatament al seu centre primari de referència perquè el diagnòstic i el tractament sigui el més ràpid i efectiu possible.

La mosca negra

La mosca negra / El Periòdico

Madrid ja ha fet diversos tractaments i desbrossaments sobre la vegetació per tal d'evitar la propagació d'aquest insecte, ja que tant la presentadora com altres persones han estat mossegades a la capital d'Espanya.