VÍDEO: Un bar de Múrcia penja a la paret la frase més polèmica de Rubiales i li diuen 'de tot menys bonic'

L'expresident de la Reial Federació de Futbol està imputat, actualment, per un possible delicte d'agressió sexual i coaccions

Des del local confirmen al mitjà 'La Opinión de Murcia' que el rètol és posterior al petó no consentit i que fa referència directament a la frase de Rubiales

Luís Rubiales

Luís Rubiales / EFE/RODRIGO JIMENEZ

Olaya López Munuera

L'estiu del 2023 ha estat marcat per dos grans successos: l'assassinat d'Edwin Arrieta a mans de Daniel Sancho (fill de l'actor espanyol Rodolfo Sancho) a Tailàndia i el petó no consentit de Luis Rubiales, expresident de la Reial Federació de Futbol, a la jugadora Jennifer Hermoso a la final de la Copa Mundial Femenina de Futbol 2023.

Aquest últim es troba en ple procés d'investigació judicial: dijous passat, 4 d'octubre, l'imputat per un delicte d'abús sexual i coaccions, va declarar a l'Audiència Nacional on va tornar a reiterar la versió del que va passar, en què insisteix que el gest va ser consentit i ho justifica pel clima eufòric després de la victòria de l'equip espanyol a la final del mundial.

Al carrer i les xarxes socials la conversa ha disminuït, però encara segueix molt present: no fa ni dos dies que es feia viral un mem a Twitter on es proposava com a disfressa per a Halloween un vestit de "calb assetjador" amb la cara de Rubiales i algunes de les frases més polèmiques.

Una d'aquestes frases és precisament la que s'ha trobat decorant un bar del centre de Múrcia: 'El Taller'. En un vídeo pujat des del compte oficial d'Instagram de l'establiment, es pot observar com sota el neó amb el nom del local hi ha una altra frase aparentment innocent: "Un piquito?".

Des del local confirmen al mitjà 'La opinión de Murcia' del grup 'Prensa Ibérica' que, efectivament, el rètol es va col·locar després de la polèmica vinculada a Rubiales i que fa referència a la "brometa del "piquito"". Traient ferro a l'assumpte, expliquen que es va col·locar perquè la zona de l'establiment on s'ha posat és una zona on habitualment se situen les parelles per besar-se.

La frase del "piquito" de Rubiales a una paret d'un bar de Múrcia

La frase forma part del sorprenent relat que va donar Rubiales davant l'Assemblea de la Reial Federació Espanyola de Futbol, el passat 25 d'agost, sobre el comportament que ara s'investiga com a possible agressió sexual i que la mateixa Jennifer Hermoso ha qualificat en dues ocasions com a no consentit.

La polèmica ha començat arran d'una captura del vídeo del bar difosa per un usuari de Twitter (@pakiko_om) en què qualifica el comerç de misogin: "Ningú: El bar de copes menys misogin de tot Múrcia".