La Festa Infantil d'Els Trullols Parc celebra aquest diumenge la seva desena edició amb més activitats que mai

L'Associació d'Empresaris d'Els Trullols Parc ha preparat l'edició més gran de la seva trajectòria amb inflables, màgia, pintacares, tatuatges, sortejos, espectacles i promocions dels establiments col·laboradors

Festa Infantil d'Els Trullols Parc d'anys anteriors

Festa Infantil d'Els Trullols Parc d'anys anteriors / HELENA CARBONELL

Redacció

La Festa Infantil d’Els Trullols Parc arriba a la seva desena edició consolidada com una de les principals activitats nadalenques de la ciutat de Manresa. El pròxim diumenge 17 de desembre, des de les 11 del matí i fins les 14 hores de la tarda, el recinte exterior dels Multicinemes Bages Centre s’engalana per celebrar l’edició més especial de l’esdeveniment. Des de l’Associació d’Empresaris d’Els Trullols Parc asseguren que s’han destinat més recursos que mai per celebrar l’aniversari de la festa.

De fet, la mainada hi trobarà més inflables que mai, jocs tradicionals del CAE i personatges Disney. Enguany també hi haurà coca i xocolata, per la qual s’haurà de portar el got de casa per reduir els residus de la festa. A més, hi haurà un espectacle de màgia a càrrec del Magic Pol, tallers i l’actuació del Pep Callau per complementar l’oferta d’oci. A més, i com a novetat d'aquesta edició, hi haurà pintacares i tatuatges per tots els nens que vulguin.

Programació de la Festa Infantil d'Els Trullols Parc

Programació de la Festa Infantil d'Els Trullols Parc / .

La desena edició de la Festa Infantil d’Els Trullols Parc és possible gràcies a la col·laboració de tots els empresaris de l’associació, que celebra que cada any aquesta matinal d’activitats gratuïtes creixi i s’hagi consolidat com una de les propostes que donen el tret de sortida a les festes de Nadal.

Promocions especials de la festa

Promocions especials de la festa / .

A més de les activitats, alguns dels establiments d’Els Trullols, Pans & Company, Ítaca Market, el Farolillo i McDonald’s, oferiran preus especials per menjar i beure i el cinema disposarà un preu familiar reduït de 5,80 euros per a nens i acompanyants abans de les 17 hores. A més, el Cube Fitness Club oferirà un descompte del 10% en el preu dels seus Campus Esportius de Nadal i es sortejaran tres pernils per cortesia d'un dels socis de la festa. Per a més informació, podeu consultar la pàgina de Facebook d’Els Trullols Parc i el seu perfil d'Instagram.