Els Premis G! reconeixen l'hotel Park Puigcerdà

Els guardons també distingeixen Josep Ros, les dones dels Centres d'Immersió Costa Brava i Joan Juncà

L'editorial Petit Futé, la revista Descobrir i els periodistes Kris Ubach i Holger Bernet, premis de comunicació

Els propietaris de l'hotel Park Puigcerdà recollint el premi

Els propietaris de l'hotel Park Puigcerdà recollint el premi / ACN/Gemma Tubert

Gemma Tubert (ACN) / Redacció

Els Premis G! del turisme gironí han celebrat aquest dijous la divuitena edició amb una gala al Teatre-Jardí de Figueres. Francesc Xiquet i Sabater, en reconeixement del projecte empresarial de l’Hotel Park Puigcerdà, empresa familiar amb 50 anys de trajectòria en el sector de l’hostaleria ceretana; el propietari de Creuers Mare Nostrum, Josep Ros; el col·lectiu de dones emprenedores de l'Associació de Centres d'Immersió de la Costa Brava i el cap de sala de Ca l'Enric, Joan Juncà han estat els guardonats amb els premis honorífics d'aquesta edició.

Els premis de comunicació s'han concedit als treballs publicats i divulgats per l'editorial francesa Petit Futé i la revista Descobrir. També s'ha reconegut en aquesta categoria els periodistes especialitzats en viatges, la catalana Kris Ubach, i l'alemany Holger Bernet, pels treballs publicats a la revista Viajar i diversos diaris alemanys.

Foto de grup de tots els premiats

Foto de grup de tots els premiats / ACN/Gemma Tubert

L’acte ha estat presidit per Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i ha comptat amb la participació de Jordi Masquef, alcalde de Figueres, diputat de la Diputació de Girona i vicepresident primer del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i Marta Domènech, directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, a més d’altres personalitats.