L'olesana Chanel Terrero tindrà el seu minut de glòria en la segona semifinal del Festival d'Eurovisió 2022 que se celebra a Torí aquesta nit a les 21h. La candidatura de l'olesana no forma part dels països que avui es juguen un passi a la final d'Eurovisió.

Cal tenir en compte que Espanya juntament amb Alemanya, França, Itàlia i el Regne Unit (els Big Five) tenen assegurat un lloc en la final, ja que són els països que econòmicament aporten més a la Unió Europea de Radifusió.

Tot i així, la representant d'Espanya apareixerà a la gala d'avui, un cop finalitzades totes les actuacions de la nit, per presentar un avanç de l'actuació final del seu SloMo, el tema que va ser escollit guanyador a la primera edició del Benidorm Fest. El vídeo serà extret del tercer assaig que l'olesana va fer ahir a l'estadi Pala Alpitour de Torí.

Quins països es juguen el passi a la Gran Final d'Eurovisió?

La primera semifinal va fer-se dimarts i aquesta nit La 1, RTVE Play i el canal oficial de Youtube Eurovision Song Contest retransmetran la que serà la segona i última semifinal abans de la gran final d'aquest dissabte 14 de maig.

Participaran en la segona semifinal Finlàndia, Israel, Sèrbia, Azerbaidjan, Geòrgia, Malta, Austràlia, Xipre, Irlanda, Macedònia del Nord, Estònia, Romania, Polònia, Montenegro, Bèlgica, Suècia i la República Txeca.

Creus que l'olesana Chanel Terrero guanyarà Eurovisió 2022?

  • 11
  • 42