Quatre fotògrafs joves de Manresa exposen plegats

Pol Ribera, Carina Romero, Roc Tubau i Lau Lliró mostren el seu treball en una col·lectiva que té lloc al centre cívic Selves i Carner

Imatge de Roc Tubau que forma part de l’exposició | ROC TUBAU

Imatge de Roc Tubau que forma part de l’exposició | ROC TUBAU / rEDACCIÓ. mANRESA

Redacció. Manresa

El centre cívic Selves i Carner de Manresa acollirà des de dilluns fins al 30 de gener l’exposició que reuneix el treball de quatre fotògrafs en el marc del cicle Joves Creadors 2022, que organitzen de forma conjunta Foto Art Manresa i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la capital bagenca. La mostra es pot visitar de forma gratuïta de dilluns a divendres laborables, de 16 a 21 h (excepte el dimecres 14).

Els quatre autors de la nova edició del certamen són manresans d’entre 17 i 29 anys: Roc Tubau, Lau Lliró, Carina Romero i Pol Ribera. El cicle dona una oportunitat a creadors joves que s’interessen per la fotografia.

Pol Ribera Guàrdia i Carina Romero Chaparro, que tenen ambdós 29 anys, exposen de forma conjunta un treball fotogràfic que van realitzar entre el gener i l’abril d’enguany a Xile, cercant els contrastos i els paisatges del país sud-americà. Roc Tubau Llansó, de 17 anys, exposa imatges que pertanyen a tres àmbits temàtics, la joventut avui en dia, la natura i la societat, que intenta harmonitzar. Per la seva part, Lau Lliró Brunet, de 18 anys, ensenya un treball que ha realitzat conjuntament amb el seu amic Roc Tubau, i que està format per instantànies que capten l’essència de la ciutat.

D’altra banda, el Casal de les Escodines acull l’exposició Mons màgics, de la romanesa Carmen Morosanu, fins al 30 de desembre. L’artista, establerta a Castellgalí, ensenya dibuixos, aquarel·les i obres fetes amb pintura encàustrica per mostrar la natura i les persones del seu entorn.