«The Chosen», fenomen bíblic a Movistar+

Fotograma de «The Chosen»   | CEDIDA A L’ACN PER MOVISTAR+

Fotograma de «The Chosen» | CEDIDA A L’ACN PER MOVISTAR+ / acn. barcelona

ACN. Barcelona

Movistar+. La primera i la segona temporada de The Chosen arriben aquest dijous i divendres a Movistar+. Coincidint amb la Setmana Santa, la sèrie, que s’ha convertit en un fenomen mundial, presenta la vida de Jesucrist d’una forma «personal, íntima i immediata» en la «la història més gran mai explicada».

Netflix estrena divendres la sèrie dramàtica Transatlántico que s’inspira en la història de Varian Fry, Mary Jayne Gold i el Comitè de Rescat d’Emergència. Ambientada a Marsella el 1940-1941, els protagonistes es van jugar la vida per ajudar a escapar de la França ocupada a més de 2.000 refugiats, entre els quals alguns dels artistes més buscats pels nazis.

Amazon Prime Video estrena divendres la temporada final d’El internado de Las Cumbres, amb noves cares com Lydia Pavón, Nagore Aramburu, Mia Lardner i Sigor Bilbao. Tres mesos després dels terribles successos que van posar fi a la vida de la Paz, l’Amaia està segura que els misteris no estan resolts.

Filmin estrena dimarts que ve Wakefield, una sèrie nominada a dotze premis de l’Acadèmia de cinema i televisió australiana que reflexiona sobre la salut mental. Ho fa a través de la figura d’un infermer d’origen indi que veu com a mesura que els seus pacients milloren, el seu seny comença a deteriorar-se.

Disney+ estrenava ahir el documental Amén. Francisco responde realitzat per Jordi Évole. Es tracta d’una conversa del Papa Francesc amb grups de joves d’arreu del món sobre l’Església Catòlica.