Marta Orriols, Xavier Bosch i Maggie O’Farrell, autors més venuts la setmana prèvia a Sant Jordi

L’última novel·la de Gemma Ruiz i ‘La gran enciclopèdia del Barça’, altres títols destacats en el rànquing

Marta Orriols, fotografiada a la llibreria Ona, agafant un exemplar del seu darrer llibre

Marta Orriols, fotografiada a la llibreria Ona, agafant un exemplar del seu darrer llibre / Pau Cortina

ACN

‘La possibilitat de dir-ne casa’ (Proa) de l’escriptora Marta Orriols, ’32 de març’ (Univers) de Xavier Bosch i ‘El retrat de matrimoni’ (L’altra) de Maggie O’farrell són els títols més venuts la setmana prèvia de Sant Jordi segons el Gremi d’Editors de Catalunya. En la categoria de ficció, el rànquing de vendes de llibres a Catalunya també compta amb ‘Les nostres mares’ (Proa) de Gemma Ruiz i en la de no ficció ‘La gran enciclopèdia del Barça’ (Blackie Books) de La Sotana, ‘Si la memòria no ens falla’ (La Vanguardia) de Quim Monzó i Sergi Pàmies o ‘Vaticangate’ (Portic) de Vicenç Lozano. En castellà encapçalen el llistat ‘El ángel de la ciudad’ (Planeta) d'Eva García Saenz d'Urturi i ‘El cuco de cristal’ (Suma) de Javier Castillo.

En català, a la categoria d’infantil i juvenil, els llibres més venuts la setmana prèvia a Sant Jordi han estat ‘Les excursions d’en Tito’ (Estrella Polar) de diversos autors, ‘Tinc un volcà i no vull respirar (El cep i la nansa) de Míriam Tirado o ‘Les cosines de la mus’ (Combel) de Jaume Copons.

Finalment, en castellà a la categoria de no ficció, els més venuts són ‘Habitos atomicos’ (Diana) de James Clear, ‘Sutilarte de que (casi todo) te importe una mierda’ (Happer Collins) de Mark Manson o ‘Como hacer que te pasen cosas buenas’ (Espasa) de Marian Rojas Estape.

D’infantil i juvenil en castellà encapçala el rànquing ‘Tres meses’ (Montena) de Joana Marcus, ‘Arta contra el alien maximo’ (Montena) d’Arte Game i ‘Invisible’ (Nube de tinta) d’Eloy Moreno.