Disney+ estrena la sèrie ambientada a l’univers «Star Wars»

Rosario Dawson, a «Star Wars: Ahsoka» | LUCASFILM

Rosario Dawson, a «Star Wars: Ahsoka» | LUCASFILM / ACN. BARCELONA

ACN. Barcelona

«Star Wars: Ahsoka» a Disney+. Ja es pot veure la nova sèrie ambientada a l’univers Star Wars amb un doble capítol. Star Wars: Ahsoka se situa després de la caiguda de l’Imperi i narra la història d’Ahsoka Tano, una antiga jedi, que investiga una amenaça emergent que podria afectar a tota la Galàxia. Amb Rosario Dawson interpretant el paper protagonista, també hi surt Hayden Christensen fent d’Anakin Skywalker.

Movistar+ aposta per diversos documentals. Demà s’estrena el documental sobre un dels artistes asiàtics més rellevants del segle XX: Nam June Paik: el padre del videoarte repassa la seva influència en el món de l’art i les seves prediccions sobre el present tecnològic i les xarxes socials. Demà, també, La historia de Kiss, dos capítols sobre el mític grup musical americà. Ja està disponible Los constructores de la Alhambra.

«Te quiero y me duele» a HBO Max. Ja es pot veure la història d’amor adolescent ambientada a Veracruz (Mèxic) que mostra les diferències dels joves implicats, pel que fa a les classes socials, emocions, vides i móns. La creadora és Cris Morena (Rebelde Way o Floricienta).

El retorn de la sèrie «Invasión» a Apple TV. Segona temporada ja en emissió de la sèrie que explica la batalla per la supervivència de diferents persones arreu del planeta després d’una invasió extraterrestre a escala global. Amb Sam Neill i Shiori Kutsuna en el repartiment. Avui s’estrena Se busca: Carlos Ghosn, que narra l’ascens empresarial de l’executiu i la fugida al Líban.

Tercera temporada de «Ragnarok» a Netflix. Des d’ahir, tercera temporada del drama sobre el pas a la vida adulta que beu de la mitologia nòrdica. La sèrie està ambientada a Edda, un poble fictici de Noruega. Desglaç polar, hiverns càlids i tempestes violentes provoquen que hi hagi cada vegada més veus que afirmin que s’aproxima un altre Ragnarok. També s’ha estrenat la sèrie coreana Un amor predestinado i la minisèrie ¿Quién es Erin Carter?. Ambientada a Barcelona, tracta d’una professora que s’enfronta a una xarxa criminal per protegir la seva filla.

A Filmin, un thriller en una hípica. Dimarts arribarà el film suec El manipulador, una història basada en fets reals sobre abusos de poder i manipulacions al món de la hípica.