Jordi Sánchez i Pep Anton Gómez presentaran "Alimañas" en el Festival Clam

El debut en la direcció de l'actor i el dramaturg i la cinta "La contadora de historias" són els títols de les sessions sorpresa del Clam

Jordi Sánchez i Carlos Areces en una imatge de la pel·lícula "Alimañas"

Jordi Sánchez i Carlos Areces en una imatge de la pel·lícula "Alimañas" / FOTOGRAFIA PROMOCIONAL

Redacció

La comèdia de sàtira social «Alimañas» i el drama «La contadora de películas» són els títols de les dues sessions sorpresa del Festival Clam, que s'han donat a conèixer aquesta tarda. En el primer cas, a més, l’organització ha confirmat que els directors, el conegut actor Jordi Sánchez i el dramaturg i director teatral Pep Anton Gómez, hi seran presents.

«Alimañas» és el debut en la direcció de Sánchez i Gómez. El film, que es podrà veure el divendres a les 19.45 h (la projecció s’ha endarrerit mitja hora segons l’horari inicialment previst) a Bages Centre de Manresa, parla de dos germans que desitgen que la seva mare es mori per heretar els seus diners i posar fi a la precarietat en què viuen. En el repartiment hi figuren, a més del mateix Sánchez, grans noms de l’escena espanyola com Carlos Areces, Sílvia Abril, Carmina Barrios, Loles Leon i Antonio Resines.

Per la seva part, «La contadora de películas» es veurà diumenge a les 17 h, també a Bages Centre, l’endemà que es projecti a la Seminci de Valladolid. Dirigida per Lone Scherflig, la pel·lícula està ambientada en el cop d’estat de Pinochet i tracta sobre una nena que fuig de la realitat gràcies al cinema. Berenice Bejo, Daniel Brühl i Antonio de la Torre en són els protagonistes.