Manresa es transforma en París pel rodatge d'un anunci de Toyota amb Nikola Karabatic

El centre de la ciutat ha estat el punt neuràlgic de la gravació, que es repetirà dimarts vinent

Helena Carbonell

Helena Carbonell

La plana de l'Om i els carrers que l'envolten s'han transformat aquest diumenge en vies de la capital francesa pel rodatge d'un anunci de Toyota amb el jugador d'handbol Nikola Karabatic com a protagonista de l'espot. Tanmateix, no s'ha pogut veure a l'estrella en tot en matí.

Càtering preparat a la plaça Sant Domènec

Càtering preparat a la plaça Sant Domènec / OSCAR BAYONA

El desplegament de la productora de l'anunci ha començat al voltant de les 7 del matí i està previst que s'hi treballi fins a les 9 de la nit. Com és habitual en aquests casos, desenes de curiosos s'apleguen a les bandes dels espais delimitats per veure com és un rodatge.

El fil conductor d'una de les escenes que s'ha enregistrat aquest matí a la plana de l'Om és que els personatges es van passant objectes (un peix, una sabata, un telèfon, etc.) pels carrers de la propera seu de les olimpíades.

Els carrers estan decorats amb cartells en francès

Els carrers estan decorats amb cartells en francès / OSCAR BAYONA

La plaça Sant Domènec està dedicada al càtering del personal que s'ha traslladat a Manresa per dur a terme el rodatge. Entre figurants, operadors, de càmera i ajudants, hi havia més d'una cinquantena de persones treballant en aquest anunci.