Els Catarres versionen la seva cançó ‘Jenifer’ amb referència a l'1-O: "Jo que l'1 d'octubre vaig defensar les urnes contra piolines i porres”

El nou tema compta amb la col·laboració del grup Figa Flawas

Així sona la nova versió de 'Jenifer' dels Catarres

ACN

Els Catarres estrenen una nova versió de la cançó ‘Jenifer’ amb la col·laboració del grup Figa Flawas en el marc de la celebració dels 10 anys de la banda. Amb una versió més electrònica i amb ritmes de musica urbana com el reggaeton, el tema introdueix canvis respecte la lletra de la cançó publicada el 2011. Ara es parla per exemple de l’1-O ("Jo que l'1 d'octubre vaig defensar les urnes contra piolines i porres”) i es fa referència a ‘La sotana’ i Rosalía. Els Catarres han enregistrat i produït aquesta nova versió als estudis de Can Pardaler amb el seu productor habitual David Rosell.

Els Catarres han versionat una de les seves cançons més populars i han actualitzat la seva lletra. El nou tema fa referència a l’1-O quan diu: "Jo que l'u d'octubre vaig defensar les urnes contra piolines i porres. Jo que porto l'estelada aquí tatuada i tiro barres amb el flow de Pompeu Fabra”.

També citen ‘La sotana’ i Rosalia: "Jo que soc més radical que un oient de 'La sotana' cremant Urquinaona i Laietana. Jo que de la Rosalía sempre escolto 'Milionària', soc més de Figa Flawas i Catarres”. "Jo no guanyo Grammys perquè canto en català, no em vacil·lis amb elits culturals!”, també han afegit.

S’han eliminat versos que deien: “Jo que penso que en Serrat sempre ha estat un traïdor. Al meu cotxe només sona Lluïs Llach”. O els que cantaven: “Jo que sempre m'he enganxat als serials de TV3 i als matins d'en Cuní. Jo que sóc més radical que el partit Mohamed Jordi en campanya electoral”.

Els Catarres van iniciar fa un parell d'anys la celebració del desè aniversari amb la publicació d'una biografia escrita pel periodista Jordi Basté i publicada per Penguin Random House. Després d'una gira per Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears, la festa acabarà amb quatre concerts seguits els dies 22, 23, 24 i 25 de novembre a la Sala Apolo de Barcelona, un per cadascun dels discos editats fins a dia d’avui, tots ells amb entrades exhaurides des del mes de juny.