Mushka publica el seu no àlbum, 'Sexy Sensible'

La portada reprodueix un dibuix a llapis de dos cavalls, animal que protagonitza el primer tema

Portada amb la imatge de dos cavalls del nou disc de Mushka, 'Sexy Sensible', que es publicarà el 18 de gener

Portada amb la imatge de dos cavalls del nou disc de Mushka, 'Sexy Sensible', que es publicarà el 18 de gener / imatge promocional

ACN

La cantant vilassarenca Irma Farelo, Mushka, ha publicat aquest dijous a les deu de la nit el seu nou treball, titulat 'Sexy Sensible'. L'artista ha organitzat un esdeveniment en directe a la plataforma Twitch durant el qual ha presentat el disc acompanyada d'un grup d'amics. L'esdeveniment ha començat passats dos quarts de nou de la nit amb un torneig del videojoc 'Mario Kart'. Cap a dos quarts de deu la cantant ha començat a desgranar els temes del disc, que duu a la portada la imatge a llapis de dos cavalls. Aquest animal és protagonista, a més del primer tema que serveix com a introducció de l'enregistrament.

Entre les cançons que conformen el nou disc hi ha títols com 'Señal de respeto', 'Gallery', 'El disfraz', 'Xarnega', 'Sexe sexy', 'Habibi', 'Imperio' o 'Entre el fum', nom del single que va publicar a finals d'octubre.

Les cançons barregen sonoritats electròniques amb ecos llatins com el del reggaeton i lletres en català i castellà que parlen de l'amor, el desamor o la sexualitat entre d'altres qüestions.

A preguntes de les persones que seguien el directe, Mushka ha assegurat que el disc l'ha creat "ràpid", que el va acabar abans de Nadal i que en el procés hi ha hagut "molt estrès", però que "ha valgut la pena". També ha assegurat que l'enregistrament és "molt espiritual".