Taylor Swift revela la portada del seu nou àlbum minuts després de la seva victòria als Grammy 2024

La cantant va aprofitar el dolç moment que viu per donar una sorpresa als seus seguidors

Taylor Swift als premis Grammy 2024

Taylor Swift als premis Grammy 2024 / ARMANDO ARORIZO (EFE)

Eduardo Calle

La cantant nord-americana Taylor Swift, de 34 anys, no es va conformar a fer història i convertir-se en l'artista amb més premis Grammy a Millor Àlbum de l'Any després d'alçar-se amb el quart guardó d'aquesta categoria a la cerimònia celebrada dilluns a la matinada a Los Angeles.

Poques hores després que saltés la notícia que el seu disc 'Midnights' havia rebut el màxim reconeixement entre els nominats, l'artista nascuda a Pennsilvània va aprofitar l'ocasió per comunicar un anunci molt especial a tota la comunitat de fans: "En l'amor i la poesia tot s'hi val... Nou àlbum 'The Tortured Poets Department'. Disponible el 19 d'abril", va publicar a les seves xarxes socials.

D'aquesta manera, 'Tay' no només va donar a conèixer el títol i la data de llançament del seu próxim projecte musical, sinó que també va revelar la seva portada: una fotografia en blanc i negre on apareix ella tombada. A més, també va adjuntar una imatge amb la poesia que cita a la descripció del 'post'.

Cal recordar que Swift travessa un moment immillorable de la seva vida, tant en l'àmbit professional com personal. Al gramòfon obtingut a l'edició 66 dels premis més prestigiosos de la música s'afegeixen el mediàtic festeig de l'estrella del pop amb el jugador de futbol americà Travis Kelce i l'exitosa gira 'The Eras Tour', que ha superat els 1.000 milions de dòlars de recaptació.