Julieta actuarà a Berga el 27 d'abril

La cantant de pop i música urbana també passarà per Igualada el 24 d'agost durant la gira on presenta els seus darrers temes

La cantant barcelonina Julieta

La cantant barcelonina Julieta / FOTOGRAFIA PROMOCIONAL

Toni Mata i Riu

Toni Mata i Riu

Berga acollirà el 27 d'abril un dels concerts de la gira de la cantant Julieta, una de les artistes emergents del panorama musical català. La responsable dels àlbums Juji (2021), Ni llum ni lluna (2022) i 5AM (2023) també actuarà el 24 d'agost a Igualada amb motiu de la Festa Major.

L'alcalde de la capital berguedana, Ivan Sànchez, ha anunciat el concert de Julieta celebrant que "fa anys que des de l'Ajuntament es treballa per potenciar l'oferta cultural de la ciutat".

Julieta és una cantant i estudiant de sistemes audiovisuals que s'està fent un nom en el món de la música amb una proposta que combina el pop i la música urbana. En els seus temes, influïts per l'univers cultural francòfon, hi trobem els sons del reggaeton i l'electrònica. Julieta Gracián Salas, nascuda el 26 d'abril del 2001, actuarà a Berga el dia abans del seu 23è aniversari.

Senyal de l'èxit ascendent de la seva trajectòria és el calendari de la gira, que acumula ja més de vint concerts arreu de Catalunya i l'estat espanyol per als propers mesos. Un tour que significa la continuació de l'esclat que va conèixer amb el seu segon treball discogràfic, Ni llum ni lluna, on va tractar el tema de l'amor i el desamor.

Julieta ha col·laborat amb artistes com Mushkaa, The Tyets i Figa Flawas.