El manresà Guillem Tomé, ballarí del nou videoclip de Dua Lipa

El bagenc forma part de l'elenc de ballarins d'Illusion, el darrer senzill de la cantant anglesa

El manresà Guillem Tomé, ballarí del nou videoclip de Dua Lipa

Ariadna Gombau

El videoclip d'Illusion, el darrer llançament de la reconeguda cantant Dua Lipa, compta amb la participació d'un ballarí de la Catalunya Central: el manresà Guillem Tomé forma part del cos de ball que ha participat en el vídeo de la britànica, que es va gravar fa uns dies a les piscines de Montjuïc.

El jove bagenc s'ha forjat un nom dins del món de la dansa professional després de formar part de l'elenc de ballarins d'Eufòria, Operación Triunfo i Tu Cara Me Suena i col·laborar amb artistes com Ana Mena, Justin Quiles, Ryan Castro, Bryant Myers i ara, també, Dua Lipa.

L'escenari, Barcelona

La cantant anglesa Dua Lipa va publicar el senzill Illusion el passat dia 12 d'abril. La cançó forma part del seu tercer àlbum Radical optimism, que veurà la llum el pròxim 3 de maig. Un dels elements que ha cridat l'atenció ha estat el videoclip, ja que està gravat a les piscines Picornell de Montjuïc, una de les instal·lacions principals de les Olimpíades de 1992. El clip és un clar homenatge a Kylie Minogue, qui ja va utilitzar aquest escenari per al videoclip de Slow (2003).