Paz Padilla protagonitzarà un docureality a Mediaset amb la seva filla Anna Ferrer i la productora d''El show de Bertín'

La presentadora mostrarà el seu costat més divertit i simpàtic a 'Te falta un viaje', on recorrerà diferents llocs del món per conèixer la seva gent i els seus costums

Paz Padilla protagonitzarà un docureality a Mediaset amb la seva filla Anna Ferrer

Paz Padilla protagonitzarà un docureality a Mediaset amb la seva filla Anna Ferrer

Ricky García

Paz Padilla ja té nou projecte a Mediaset de cara a la temporada vinent. La presentadora ha tancat un acord per protagonitzar 'Te falta un viatge', un nou format en què estarà acompanyada per la seva filla Anna Ferrer, segons informa en exclusiva Yotele.

La gaditana debutarà en el gènere del docureality de la mà de la productora Proamagna, responsable d'èxits com 'Joaquín, el novato' (Antena 3), 'Mi casa es la tuya' (Telecinco), 'Dos parejas y un destino' ( TVE), 'El show de Bertín' (Canal Sud) i '10 momentso' (Telemadrid), entre altres.

En aquest nou espai, Paz Padilla recorrerà amb la seva filla diferents llocs del món per descobrir cultures molt diferents de la nostra, a través de les persones que es vagin trobant, explotant així de nou el seu perfil més divertit, gamberro i desenfrenat que la v fer popular fa més de 30 anys.

Tot i la seva gran complicitat, l'humorista i Anna Ferrer són molt diferents en força aspectes, element que sens dubte donarà peu a situacions divertides i surrealistes. Aquest projecte és el primer en què totes dues treballaran juntes a la televisió, tot i que fa aproximadament un any ja van estar a punt gravar 'El gran hotel de la Paz', un programa d'entrevistes per a Canal Sur que finalment no es va dur a terme.

Segons la informació a què ha tingut Yotele, els enregistraments de 'Te falta un viaje' començaran de forma imminent, amb l'objectiu que pugui estar llest per a la seva emissió de cara a principis de la temporada que ve. Una de les destinacions on viatjaran serà el continent africà.

Amb aquest nou espai, Paz Padilla tornarà a Mediaset després de l'ensopegada de 'Déjate querer', que va ser el primer projecte que va assumir després de la seva abrupta sortida del grup i que va ser retirat per baixa audiència. Cal recordar que l'humorista va ser presentadora de 'Sálvame' durant més de 13 anys, fins que el va abandonar en directe al mig d'una baralla i els directius van trencar el contracte de forma unilateral.

A punt d'arribar als tribunals, totes dues parts van arribar a un acord per oblidar-ho tot i reprendre l'acord que estava vigent abans del conflicte. Actualment participa a 'Me resvala', que va tornar a Telecinco fa dues setmanes després de gairebé una dècada de la seva estrena a Antena 3.