Conchita Pérez revela de què treballava abans de ser la poligrafista del 'Deluxe'

Conchita Pérez

Conchita Pérez / TELECINCO

Yotele

Ser poligrafista no és l'única feina que ha fet Conchita Pérez al llarg de la seva carrera professional. La col·laboradora del desaparegut 'Deluxe' ha concedit una entrevista a El País en la que ha revelat a què es dedicava abans d'utilitzar la coneguda 'màquina de la veritat'.

"He vist i sentit de tot. Abans de fer-me poligratista, dirigia un hotel de carretera al costat d'una benzinera. Allà veia de tot. Camioners toxicòmans, empresaris corruptes, jutges, infidels...", ha assegurat Pérez durant l'entrevista.

Sobre la seva experiència amb el maneig del seu polígraf, la poligrafista diu: "Qui ve amb un pecat se sol delatar sol; creuen que la màquina no funciona o es pensen que és un joc i que guanyaran. I no ho és".

Pérez també s'ha pronunciat sobre el final del 'Deluxe': "El programa havia d'acabar. (...) Estic molt contenta i molt agraïda. La tele ha estat un extra fantàstic, però no és la meva feina principal, que mai he deixat. Rebo clients a Saragossa i a Madrid". I afegeix: "Han estat anys molt bons, tot i que també hi han hagut decepcions. Hi ha molta hipocresia i gent que no és el que sembla. No he fet mai colla amb els col·laboradors", ha deixat anar.