Prime Video afegeix la producció «Jury Duty» al seu catàleg sense previ avís

Es tracta d’un fals documental de 8 episodis que ha estat nominat als Emmy en quatre categories

Una imatge de la sèrie 'Jury Duty'

Una imatge de la sèrie 'Jury Duty' / Amazon Prime

DDG

La sèrie reveleció d’aquest 2023, Jury Duty, va arribar ahir a la plataforma Prime Video sense haver estat promocionada amb antelació. Aquest es tracta d’un fals documental o reality de 8 capítols de mitja hora cadascun, en el que es mostra com funciona un judici amb jurat als Estats Units a través d’un dels seus membres. En aquest cas, es tracta de Ronald Gladden, qui no sap que la seva citació al judici és fictícia i que tothom a la sala, excepte ell, son actors.

La gravació d’aquesta producció es va fer en secret per Prime Video, sense anunciar-la a la premsa, perquè havien de fer creure al seu protagonista que tot el que passava era real. Es va rodar durant 17 dies en un tribunal de Los Àngeles i va ser produïda per Lee Eisenberg i Gene Stupnitsky, qui ja havien treballat junts anteriorment en pel·lícules o episodis de sèries com The Office.

En el repartiment destaca James Marsden, que per aquest treball és un dels nominats als Emmy d’enguany en la categoria de Millor actor de repartiment en una sèrie de comèdia. Però no és l’únic que ha estat reconegut, la sèrie està nominada en quatre categories.