Lara Álvarez presentarà 'A tu bola' a Telecinco, el concurs de famosos basat en el joc de les bales

El programa, que es gravarà en un plató d'Amsterdam, estarà format per dos episodis amb tres cares conegudes cadascun

Lara Álvarez presentarà 'A tu bola' a Telecinco

Lara Álvarez presentarà 'A tu bola' a Telecinco

Ricky García

L'adaptació que Telecinco prepara del format internacional 'Marble Manía', en què un grup de famosos mostra el seu art i la seva perícia jugant a les bales, és a punt de començar les gravacions.

La cadena de Mediaset aprofita el gran plató situat a Amsterdam on es produeixen altres versions del format per gravar la seva, que es dirà 'A tu bola' i estarà presentada per Lara Álvarez, segons avança en exclusiva Yotele.

D'aquesta manera, l'asturiana es reforça com una de les cares més importants de Telecinco, on aquest estiu va conduir 'Me resbala' en solitari. Actualment està al capdavant de l'espai diari de 'GH VIP' i properament serà el rostre principal d'aquesta curiosa aposta que produeix Bulldog TV.

Segons la informació a què ha tingut accés Yotele, la companyia audiovisual Bulldog TV (particpada per Mediaset) viatjarà a la capital dels Països Baixos per gravar la primera edició d''A tu bola' els propers 23 i 24 de novembre. Estarà formada per dos lliuraments i hi particparan tres famosos a cadascuna.

La intenció de la direcció de Mediaset és emetre aquestes dues entregues al llarg del proper període nadalenc, si bé les dates exactes d'emissió no es determinaran fins a l'últim moment, com és habitual.

A cadascun dels programes, els tres famosos jugaran amb un color de bales i hauran de superar diferents proves on l'estratègia i l'habilitat per mesurar velocitat i gravetat, hi tindran un paper molt important. El factor sort també serà fonamental a 'A tu bola'. El personatge que creui la línia de meta primer, es proclamarà guanyador de la competició.