Arjau, The Tyets i Stay Homas, al disc de La Marató 2023

La còpia física de la gravació es podrà adquirir el diumenge 3 de desembre amb Regió7

Presentació del disc de La Marató 2023  | CCMA

Presentació del disc de La Marató 2023 | CCMA / Redacció. Manresa

Redacció

El grup Arjau amb la trompetista avinyonenca Alba Careta i la cantant Laura West, l’olesana Chanel, The Tyets, Figa Flawas amb Ven’nus, els concursants de la segona edició d’Eufòria, Andrés Suárez, Stay Homas, Vanesa Martín i Les que Faltaband són alguns dels 44 artistes i grups que interpreten els 19 temes del disc de La Marató de TV3, que en la seva 32a edició estarà dedicada a la salut sexual i reproductiva. L’edició física del disc es podrà adquirir el diumenge 3 de desembre amb Regió7. Com a novetat d’aquest any, el disc físic permetrà disposar de la versió digital a través d’un QR.

«Aquest any probablement és el disc més diferent que hem fet, lligat amb el tema de La Marató, parlem de dones, i també d’homes, i de la visió dels joves, que és importantíssima. En aquest sentit, per projectar la riquesa musical que tenim, hem incorporat artistes joves i cançons d’èxit que tenen projecció arreu» va expressar ahir en roda de premsa Àngel Lacalle, el director del disc de La Marató, que també va destacar que per fer-lo possible hi han treballat fins a 600 persones.

Entre els artistes versionats enguany hi ha noms com Lewis Capaldi, The Killers, Billie the Vision and the Dancers, One Direction, Stevie Wonder o Kaoma.

Més informació sobre el disc de La Marató 2023, aquí