La productora de Jordi Évole farà el salt a la ficció amb un projecte sobre Rita Barberá

Serà un retrat “d’una època i una forma de fer política” d’una de les personalitats més carismàtiques i controvertides”.

Rita Barberá en una imatge d'arxiu

Rita Barberá en una imatge d'arxiu

ACN

Producciones del Barrio, la productora de Jordi Évole, farà el salt a la ficció acompanyada de Beta Fiction Spain amb un projecte sobre la figura de Rita Barberá. Així ho ha anunciat a través d’un comunicat, en què han definit la iniciativa com un retrat “des de la ficció d’una època i una forma de fer política a través d’una de les figures més carismàtiques i controvertides”. El projecte es troba actualment en fase de desenvolupament i entrarà en fase de producció l’any que ve. Producciones del Barrio és responsable de projectes televisius com ‘Salvados’ o ‘Lo de Évole’ i projectes documentals com ‘Eso que tú me das’, ‘Amén: Francisco responde’ o ‘No me llame Ternera’, presentada recentment al Festival de Sant Sebastià.

Beta és la filial espanyola del grup Beta Film, empresa creada a Alemanya el 1959. Va començar a funcionar el maig del 2022 com a distribuidora de cinemes i productora de pel·lícules i sèries de televisió.