La manresana Paula Terra rep el premi IF Design Award 2023 amb el producte Köllen Loop

Inicia aquest dimecres una campanya de crowdfunding a Kickstarter per validar el seu producte

Redaccio

La manresana Paula Terra ha rebut el premi IF Design Award 2023 amb el producte Köllen Loop. Es tracta d’un guardó reconegut internacionalment com a segell d'excel·lència en el disseny. Köllen Loop ha estat triat per un jurat de 133 importants experts en el disseny, provinents de diferents països a escala mundial, i ha destacat pel disseny modular i interactiu d'altura regulable, segons s’informa en una nota de premsa.

Paral·lelament, Terra inicia aquest dimecres a les 15:30 h una campanya de crowdfunding a Kickstarter per tal de validar el producte i aconseguir el finançament necessari per fer realitat Köllen Loop. Si es vol participar en el micromecenatge, que durarà 40 dies, es pot a través d’aquest enllaç: https://www.kickstarter.com/projects/kollen/kollen-loop-modular-and-interactive-coat-rack (actiu a partir d’aquest dimecres).

El producte és un penjador modular i interactiu, d’altura regulable que es pot transformar en un penjador de peu o de paret fàcilment. És un disseny modular i els usuaris poden personalitzar l’alçada i el nombre de ganxos per adaptar-se a les necessitats específiques, amb la capacitat de convertir-se fàcilment en un penjador de paret o de peu.

El producte ha obtingut altres premis internacionals (Gremi de la Fusta, Delta, IF Design Award, C-IDEA Design Awards, entre d’altres) i Terra té l'objectiu de fer una petita producció per tal que es faci realitat.