RMT Logistics augmenta 13.430 m² amb un nou centre

L’operador logístic, amb presència a Sant Fruitós de Bages, Castellgalí i Vacarisses, inaugura noves instal·lacions a Sant Sadurní d’Anoia

Complex logistic de RMT Logistics a Sant  Sadurní

Complex logistic de RMT Logistics a Sant Sadurní / RMT Logistics

Redacció

L’empresa RMT Logistics, amb cinc centres logístics distribuïts per Sant Fruitós de Bages, Castellgalí i Vacarisses, ha inaugurat aquest mes de maig noves instal·lacions, situades al Polígon Industrial Can Bosc, a Sant Sadurní d'Anoia.

Segons reporta l’empresa, el nou centre logístic disposa de 13.430 m², 400 m² d'àrees comunes i 11 molls per a la càrrega i descàrrega de mercaderies.

Quant a les característiques de la nau, RMT Logistics ressalta la seva estructura metàl·lica amb tancament mixt i un recinte completament tancat, que permeten acollir 11.900 palets que, segons els 'racks', poden ampliar la seva capacitat.

L'empresa destaca que el nou espai logístic és símbol del seu creixement empresarial i s'hi ha implementat tecnologia punta, en una localització estratègica que permet l'accés directe a l'AP-7 i una alta connectivitat per a Barcelona i els seus voltants.