Tous tanca totes les seves botigues a Israel

Altres marques estatals com Zara, Mango i Pull&Bear també clausuren els seus locals arran de l'esclat del conflicte bèl·lic

Una botiga de Tous

Una botiga de Tous / Tous

EFE

L'esclat del conflicte bèl·lic entre Israel i Hamàs ha portat l'empresa manresana Tous a tancar els dotze locals amb què compta a Israel, en mans d'un franquiciat. A banda de Tous, grans marques estatals com Zara, Mango i Pull&Bear també han decidit clausurar les seves botigues.

Fonts de Mango han precisat a EFE que la multinacional compta amb uns 50 punts de venda ubicats a Israel, gestionats per un soci franquiciat, i que actualment pràcticament totes les botigues estan tancades a excepció de quatre que el soci manté obertes a l'espera de l'evolució dels esdeveniments.

Per la seva banda, fonts de Comsa han assegurat que aquesta empresa participa en el consorci hispanoisraelià que a finals de setembre va aconseguir la construcció i explotació de la nova línia de tramvia de Jerusalem.

Amb tot, aquestes fonts han aclarit que ara com ara l'afectació de la guerra és nul·la per a ells, ja que l'obra no s'ha començat ni tan sols a executar i tampoc encara tenen personal desplaçat al país.