Formatges Muntanyola torna a guanyar l’or al World Cheese Awards

El Vell Reserva de Cabra rep la màxima distinció i el projecte de la fundació Ampans segueix acumulant distincions al certamen més prestigiós del món

Obrador de Formatges Muntanyola a  la finca Urpina, de Sant Salvador de Guardiola

Obrador de Formatges Muntanyola a la finca Urpina, de Sant Salvador de Guardiola / Ampans

Redacció

El formatge Vell Reserva de Cabra de Formatges Muntanyola ha estat reconegut amb la medalla d’or a la final del concurs internacional World Cheese Awards, celebrat a Trondheim (Noruega). El premi reafirma el segell de qualitat de la marca impulsada per la fundació Ampans, que ja va ser guardonada l’any passat amb un or pel Garrotxa i un bronze pel Lúpulus.

El jurat que ha reconegut el Vell Reserva de Formatges Muntanyola com un dels millors en la seva categoria estava format per més de 250 experts que van avaluar més de 4.000 mostres de productors de tot el món.

El Vell Reserva és un formatge curat de cabra amb una maduració mínima de quatre mesos, que aconsegueix una escorça fina i rústica que aporta una aroma subtil a celler.  

Els WCA promouen l'excel·lència en la producció de formatge i brinden reconeixement a escala global. El premi arriba després del debut de Formatges Muntanyola al Mundial de Formatges de França el setembre passat, on el Garrotxa i el Vell Reserva van ser premiats entre més de 1.600 referències de tot el món. A més, aquest reconeixement se suma als que ja han rebut diverses varietats dels formatges de la fundació Ampans en altres certàmens internacionals, estatals i nacionals, Lactium, Concours International de Lyon, Gourmet Quesos i Talento del Queso.

Subscriu-te per seguir llegint