La Incubadora del Tecnoespai d’Igualada tanca la segona edició amb la participació de 6 projectes

El servei d’acompanyament a empreses en fase inicial obre les inscripcions de la nova edició

Sessió de la Incubadora del Tecnoespai d’Igualada

Sessió de la Incubadora del Tecnoespai d’Igualada / Aj. Igualada

Redacció

La Incubadora del Tecnoespai, un servei d’acompanyament a empreses en la seva fase inicial dels seus projectes, organitzat pel Departament de Dinamització Econòmica, ha posat final a la segona edició amb sis participants; quatre ja estaven constituïts, un es va constituir durant la incubadora i l’altre veurà la llum aviat. Un cop finalitzat, l’Ajuntament ja ha obert les inscripcions de la tercera edició, en la qual podran participar 9 projectes més.

La Incubadora del Tecnoespai és un programa d’incubació on-line i off-line per a projectes d’emprenedoria de qualsevol sector i que tinguin un potencial innovador. La Incubadora dona suport a iniciatives emprenedores i treballa la viabilitat dels projectes impulsant la innovació, la implantació al territori, la utilització de les noves tecnologies que facin aportació al benestar social i a la incorporació de la dona a l’emprenedoria. Les àrees dels sis projectes participants han estat: màrqueting digital per a empreses, Marketplace de productes ecològics, projectes de suport psicològic a migrants, roba per a professionals, fengshui i radiostèsia per a espais i reformes.

Els participants han rebut 11 hores de mentoratge individual i quatre tallers formatius: estratègia digital i màrqueting online, com saber si em cerquen per internet, aspectes legals de la constitució de l’autònom/societat i intel·ligència artificial al servei de l’acció comercial.

L’acte de cloenda va incloure una exposició del regidor de Dinamització Econòmica, Jordi Marcè, sobre l’objectiu de la incubadora i el seu paper dins dels diferents programes que es desenvolupen des de la regidoria. A continuació, es va fer una sessió sobre intel·ligència artificial al servei de l’acció comercial a càrrec de Daniel Gil Rosón. 

Les empreses o emprenedors interessats a participar en la tercera edició poden fer la seva inscripció fins al 24 de novembre a https://www.ignovaigualada.com/formulari-inscripci-incubadora