YogaOne Manresa inaugura aquest divendres

El centre fa un cap de setmana de portes obertes i ofereix una classe de ioga especial cada dia

Centre de YogaOne Manresa

Centre de YogaOne Manresa / Arxiu particular

Redacció

La franquícia YogaOne inaugura aquest divendres el centre de Manresa, al carrer de Guifré el Pelós de la ciutat, i al llarg de tot el cap de setmana oferirà una classe de ioga especial cada dia.

La responsable del YogaOne Manresa, Sandra Bermusell, explica que a l’octubre van obrir per als socis i que ara inauguren el centre amb «tres dies de portes obertes a tothom». 

Així, aquest divendres, 17, a les 18.30 h s’oferirà una classe especial guiada pel fundador de YogaOne i mestre de ioga Jordi Canela, acompanyat de la música en directe del manresà Rama Das, Damià Olivella. Dissabte, 18, a les 10.30 h, una de les professores del centre farà una classe de navakarana; i a les 12.00 h, un professor de YogaOne oferirà una xerrada sobre ayurveda.

Diumenge, 19, a les 11.00, hi haurà una classe conduïda per diversos professors del centre acompanyada amb música en directe de Rama Das, Damià Olivella.

Bermusell destaca que «el ioga és molt més que una activitat física, és una filosofia de vida que busca l’equilibri i l’harmonia en tots els aspectes de l’existència». Afegeix que a YogaOne Manresa «ens apassiona el moviment, el ioga i la salut i hem dissenyat un espai on poder gaudir d’una àmplia gamma de disciplines i estils per cuidar tant el cos com la ment, guiats pels millors professors en els seus camps».