Llobet prova al sector de les Bases un nou format de súper amb 1923 Express

El grup de distribució ha obert un establiment a la plaça Bages amb què vol apropar-se a la comunitat universitària de Manresa

Façana del nou Llobet 1923 Express a la plaça Bages

Façana del nou Llobet 1923 Express a la plaça Bages / Llobet

Carles Blaya

Carles Blaya

Llobet 1923 Express és el nou concepte de supermercat amb què «experimenta» el grup manresà de distribució. Està ubicat al número 13 de la plaça Bages de Manresa (al local que ocupava un Ametller Origen) i va entrar en funcionament just abans de Nadal. Amb aquest format, el grup es proposa provar una nova estratègia per exportar el model 1923 (estrenat amb èxit el juny del 2020 a Crist Rei) a altres indrets de Catalunya, segons explica a aquest diari el director general del grup de distribució, Ignasi Llobet.

Llobet 1923 Express manté el concepte del 1923 original: un supermercat «per donar facilitats a les necessitats del consumidor en cada moment», recorda Llobet. Un establiment on s’hi pot trobar, explica de manera gràfica, «pastanaga crua, ratllada o cuinada, depenent del que el client necessiti». Ara, el 1923 Express afegeix una nova característica: l’adaptació al client potencial de l’entorn on s’ha ubicat, en aquest cas especialment els universitaris.

Així, el 1923 Express ofereix tant menjar per emportar (take away) com menjar semielaborat, concebut per facilitar l’alimentació i la preparació dels menjars per a l’alumnat i el professorat del campus de les Bases. A l’establiment, a més, els membres de la comunitat UManresa podran gaudir d’ofertes específiques al llarg de l’any, així com de «Happy hours» cada 15 dies, que canviaran de dia i hora, i que s’anunciaran a través de l’app de Llobet. Aquestes ofertes, diu el grup, «estan dissenyades per adaptar-se a l’agenda acadèmica i proporcionar moments de descans i gaudi culinari». Ignasi Llobet detalla que el model 1923 Express també s’adreça a treballadors de les empreses de l’entorn (de la Mútua o del Centre Hospitalari) per facilitar-los l’hora de dinar. 

A la botiga s’hi poden trobar begudes calentes, fruita tallada i iogurts amb toppings, entrepans freds i calents, croissanteria, crêpes, pizza al tall, empanades i plats de pasta i menús. A més, «en deferència al gran nombre d’estudiants francesos de la UManresa», apunta el grup, la botiga ofereix productes francesos, com raclette, assortit de formatges francesos, Teisseire, formatge crottin, Pompottes i salsa Risso. 

«Caldrà veure l’acollida que té per plantejar-nos noves obertures», diu Ignasi Llobet, que apunta que el model 1923 «requereix d’una alta densitat de població». El format Express busca, explica, adaptar el model a altres entorns amb menys trànsit de vianants.

Subscriu-te per seguir llegint