Accident

Mor la ciclista Estela Domínguez en ser atropellada per un camió mentre s’entrenava

La jove de 19 anys havia fitxat aquesta temporada pel Sopela Women’s Team per fer el seu salt professional

Estela Domínguez en una imatge d'arxiu

Estela Domínguez en una imatge d'arxiu / EL PERIÓDICO

Europa Press

La ciclista espanyola Estela Domínguez, de 19 anys, ha mort aquest dijous després de ser arrossegada per un camió mentre s’entrenava a la carretera, al polígon de Villares (Salamanca).

Estela, filla de l’exciclista professional Juan Carlos Domínguez, ha perdut la vida quan circulava per la N-620, a l’altura del polígon industrial Villares de la Reina (Salamanca), en ser arrossegada per un camió, segons la informació del servei d’emergències 112 de la Junta de Castella i Lleó.

«Des de la RFEC, lamentem profundament la mort d’Estela Domínguez. El nostre més sincer condol als seus familiars, amics i companys d’equip. Tot el ciclisme espanyol està de dol. Si us plau, respecte sempre al ciclista a la carretera. A cada bici va una vida», ha escrit la Reial Federació Espanyola de Ciclisme (RFEC) al seu compte de Twitter.

Domínguez va fitxar aquesta temporada pel Sopela Women’s Team per fer el seu salt professional. «Amb immens dolor hem sabut que la nostra ciclista Estela Domínguez ha mort aquesta tarda, víctima d’un atropellament mentre entrenava. Acompanyem la família en aquests terribles moments. Descansa en pau», va posar el seu equip.

«No hi ha paraules que serveixin davant un fet així. Tot el meu carinyo als familiars i amics d’Estela Domínguez; especialment el seu pare, amb qui vaig compartir pilot els meus primers anys», va escriure Alejandro Valverde, mític corredor espanyol que va expressar també el dolor del ciclisme nacional.