La Salle domina a Molins i s'allunya des descens (49-70)

Els manresans van dominar des de l'inici i sumen un triomf que els consolida a la zona mitjana de la classificació

Bernat Farell va ser el màxim anotador del partit amb 16 punts

Bernat Farell va ser el màxim anotador del partit amb 16 punts / Arxiu/JORDI BIEL

Redacció

La Salle Manresa va derrotar amb solvència el Basquet Molins per 49 a 70 a domicili. Amb aquest triomf, el de la capital del Bages posen dues victòries entre la seva posició i la del Vilatorrada, que marca les posicions de promoció de descens.

El partit va estar dominat des dels primers minuts pels manresans, que impedien que els locals poguessin trobar situacions còmodes pels seus millors jugadors. A més, quan els bagencs es van entonar, van començar a anotar amb molta facilitat. La Salle va aconseguir ràpidament una renta de 13 punts que els feia anar al descans amb molt bones sensacions i possibilitats de trencar el partit. I així va ser, un bon inici de tercer període va fer que els de la Catalunya Central encara engrandissin més el seu avantatge, arribant a posar-se fins a 23 punts per sobre a l'electrònic.

Aquesta victòria, la novena pels manresans, els situa a la vuitena posició de la classificació. La setmana vinent, els de la capital del Bages rebran el Club Natació Sabadell, quart classificat amb dotze triomfs.

BASQUET MOLINS: Iglesias 9, Font 6, Atsu 13, Corral 10, Temprano -cinc inicial- Fiñaga 7, Oliva, Balada, Pol Pérez, Jon Perez 4

LA SALLE MANRESA S.GOL: Palà 7, Virós 5, Farell 16, Noguera 12, Deix 6 -cinc inicial- Cuñé 6, Font 9, Talarn 6, Soldado 3

ÀRBITRES: Vazquez i Gotsens

PARCIALS: 13-17, 23-39 (descans), 34-55, 49-70