FUTBOL SALA/SEGONA DIVISIÓ NACIONAL

El Sala 5 Martorell perd contra el CDE El Valle i malbarata l'oportunitat de segellar la permanència (2-5)

Una victòria hauria donat un marge de vuit punts als martorellencs respecte al catorzè classificat quan només falten cinc jornades per al final de la competició

L’ala Pavel Pérez encara un oponent observat pel tanca Abdelmalik Akarkach

L’ala Pavel Pérez encara un oponent observat pel tanca Abdelmalik Akarkach / FRANCISCO JAVIER VELASCO/SALA 5 MARTORELL

Tres gols encaixats en quatre minuts durant el primer tram de l’enfrontament van propiciar la dolorosa derrota del Sala 5 Martorell contra el catorzè classificat, el CDE El Valle (2 a 5), és a dir, enfront el primer conjunt que ocupa una de les tres places que aboquen al descens de categoria. Vèncer els madrilenys hauria permés els jugadors de Víctor González encarar els últims cinc partits de lliga amb un avantatge de vuit punts respecte el seu oponent. No va ser així. Els visitants van mostrar més ambició i intensitat en els primers minuts de joc i s’apropen a cinc punts del conjunt martorellenc.

LA FITXA TÈCNICA.

SALA 5 MARTORELL. Imad Ruiz (p), Abdelmalik Akarkach, Roger Bermusell, Ibai Espinosa i Èric Panés -cinc inicial-, Ferran Ruiz Ferru, Sergi Viedma, Pau Albacete, Dani Castro, Fouad El Amrani, Oussama Chefraou, Pavel Pérez, David Ruiz i Iban Reyes (p).

CDE EL VALLE. Roberto Monroy (p), Miguel Rubio, Gonzalo Pascual, Carlos Valenzuela i Víctor López -cinc inicial-, Álvaro Cuadrado, Miguel Orzáez, Hugo Bernárdez, Javier Marín, Daniel Colón, Jorge Martín, Manuel Antonio Cebrián i Víctor Manuel Prado.

ÀRBITRES. David Delgado Indalecio i Guillermo Rodríguez González. Van amonestar els locals Abdelmalik Akarkach (min 17), Roger Bermusell (min 32) i Imad Ruiz (min 34) i els visitants Jorge Martín (min 32), Manuel Antonio Cebrián (min 39) i Roberto Monroy (min 40).

GOLS. 0-1 Miguel Orzáez min 5, 0-2 Miguel Orzáez min 6, 0-3 Carlos Valenzuela min 7, 1-3 Fouad El Amrani min 19, 1-4 Hugo Bernárdez min 35, 2-4 Pau Albacete min 36 i 2-5 Víctor Manuel Prado min 39.