L'Igualada fa un pas endavant per a evitar el descens directe (60-73)

Tot i no estar salvats de manera matemàtica, els de l'Anoia poden somiar fins i tot en sortir de places de play-out

Carles Fons va ser el màxim anotador del partit amb 26 punts

Carles Fons va ser el màxim anotador del partit amb 26 punts / Arxiu/OSCAR BAYONA

Redacció

El Monbus CB Igualada va firmar una important victòria per 60-73 davant del Martinenc, un rival directe. La combinació de resultats fa que, tot i que els anoiencs encara no estan salvats, puguin optar a evitar disputar la promoció de descens.

El partit va començar amb un Igualada tens i nerviós, que era permissiu amb la generació a partir del bloqueig directe, però que suplia les mancances defensives amb atacs efectius. Al segon període, els locals van arribar a marxar de 9, però un parcial dels de l'Anoia tornava a igualar l'electrònic. Una sortida de 0-12 a l'inici del tercer període va donar tranquil·litat als igualadins que, a partir d'aleshores, van gestionar l'avantatge. A més del triomf, els visitants també van sumar l'average, una circumstància que els podria evitar jugar el play-out.

FC MARTINENC BÀSQUET: Barquets 6, Perez 18, Barbecho 6, Samake 5, Fernandez 4 –cinc inicial– Silva 4, Rodriguez, Camarasa 2, Domínguez, Garcia 9, Isern 6.

MONBUS - CB IGUALADA: Bernardí 7, Sala 6, Benito 1, Fons 26, Tejero 15 –cinc inicial– Enrich, Burges 2, Balta 9, Dagà 3, Farrés 4, Germa.

ÀRBITRES: Leandro Lezcano i Hector Monclus.

PARCIALS: 23-20, 34-40 (descans), 41-55, 60-73