HOQUEI PATINS/OK LLIGA FEMENINA

L’Igualada Femení Grupo Guzmán cedeix per la mínima contra el poderós Telecable HC (1-2)

La defensa santvicentina Aida Mas va marcar el gol de la formació anoienca

La defensa santvicentina Aida Mas va marcar el gol de la formació anoienca / ARXIU/OSCAR BAYONA

Les notables prestacions que va oferir l’Igualada Femení Grupo Guzmán van permetre a la formació entrenada per Jordi Mier competir contra el tercer classificat de l’OK Lliga Femenina, el Telecable HC, i cedir una mínima derrota (1 a 2), en partit corresponent a la 24a i antepenúltima jornada de la competició. La portuguesa Ana Catarina Jesús Ferreira va avançar de seguida el conjunt de Gijón a l’electrònic i Natasha Lee va ampliar l’avantatge visitant (min 12). A l’inici de la represa, Aida Mas va donar possibilitats de puntuar a les amfitriones.

Els altres resultats d’aquesta 24a jornada van ser els següents: HC Alpicat, 2 PHC Sant Cugat, 2; CP Fraga, 1 Cerdanyola CH, 3; CP Vila-sana, 7 CH Mataró, 1; CP Voltregà, 2 HC Palau de Plegamans, 3; CP Las Rozas, 3 RC Deportivo Liceo, 1 i CP Manlleu, 6 HCP Bigues i Riells, 3. Per tant, pel que fa a la lluita per eludir el descens, el Cerdanyola CH puja fins a la desena posició, amb 22 punts. Rere seu trobem el HCP Bigues i Riells (20). A hores d’ara, perdrien la categoria el CP Las Rozas (19), l’Igualada Femení Grupo Guzmán (19) i el HC Alpicat (15).

LA FITXA TÈCNICA.

IGUALADA FEMENÍ HCP GRUPO GUZMÁN. Laia Navarrete (p), Aida Mas, Carolina Herrera, Pati Miret i Helena de Sivatte -cinc inicial-, Carla Batlle, Arian Martín, Mar Bricollé, Gina Balcells i Carla Claramunt.

TELECABLE HC. Fernanda Paz Hidalgo (p), Natasha Lee, Rebeca González, Nuria Obeso i Ana Catarina Jesús Ferreira -cinc inicial-, Sara González i Victoria Novo.

ÀRBITRE. Albert Ferré Soler.

GOLS. 0-1 Ana Catarina Jesús Ferreira min 2, 0-2 Natasha Lee min 12 i 1-2 Aida Mas min 29.