FUTBOL

Ona Batlle es converteix en el primer fitxatge del Barça per a la propera temporada

La lateral de Vilassar de Mar formada a la Masia ha jugat al Manchester United i disputarà el Mundial amb la selecció espanyola

Ona Batlle ha trepitjat aquest migdia la gespa de l'Estadi Johan Cruyff

Ona Batlle ha trepitjat aquest migdia la gespa de l'Estadi Johan Cruyff / FCB

EFE. Barcelona

La lateral dreta Ona Batlle s'ha convertit aquest dilluns en el primer fitxatge del Barcelona per a la temporada 2023-24 i ha signat un contracte que la vestirà de blaugrana fins el 2026, després de finalitzar la seva vinculació amb el Manchester United.

Batlle, de 24 anys, es va formar a la Masia. Va arribar a les categories inferiors del Barça el 2011, quan en tenia només 12, per incorporar-se a l'Infantil-Aleví. Després de passar per totes les categories inferiors del club es va convertir en campiona de Segona Divisió amb el Barça B. Després d'això, va continuar la seva progressió en el Madrid CFF (2017/18), Llevant (2018-2020) i, en les últimes tres temporades, en el Manchester United.

La de Vilassar de Mar ha signat la seva vinculació amb el club blaugrana al despatx presidencial de les oficines del Spotify Camp Nou i s'ha tornar a posar la samarreta barcelonista a l'Estadi Johan Cruyff.

La nova jugadora del Barça mostra la samarreta blaugrana, acompanyada del president Joan Laporta i el directiu Xavi Puig

La nova jugadora del Barça mostra la samarreta blaugrana, acompanyada del president Joan Laporta i el directiu Xavi Puig / FCB

"Sempre ha estat el meu somni estar en el primer equip del Barça. És cert que vaig marxar, però ho vaig fer amb la mentalitat de poder tornar. Tinc moltes ganes i il·lusió de compartir vestuari i experiències amb les jugadores que estaré", ha assegurat Batlle.

Entre les seves principals condicions destaquen el desplegament físic i una bona tècnica, amb la particularitat que pot actuar amb solvència tant a la banda dreta com l'esquerra.

A més, el nou fitxatge del Barcelona és una de les 30 preseleccionades per Espanya per disputar el Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda a partir del mes de juliol. Aquest mateix dilluns s'incorporarà a la concentració a Benidorm.

Batlle ha apuntat que ara té "més experiència" i s'ha mostrat "molt contenta" per poder tornar i seguir la seva carrera al club blaugrana. "Em deixaré la pell i gaudiré, que és el més important", ha subratllat.