El CE Manresa jugarà una altra vegada el Torneig Històrics

L'equip blanc-i-vermell compartirà cartell amb onze equips més en una edició que se celebrarà al Nou Sardenya

Noah, en la final de l'any passat contra el Terrassa

Noah, en la final de l'any passat contra el Terrassa / Àlex Gallardo

Redacció. Manresa

El CE Manresa jugarà per tercera temporada consecutiva el Torneig Històrics, un dels més tradicionals de la pretemporada a Catalunya, en el qual intentarà superar el subcampionat de la passada edició. L'equip que entrenarà Xavi Corominas compartirà cartell, a més, amb onze equips, cinc dels quals també seran al grup 3 de Segona RFEF durant la temporada.

Així, la resta de formacions seran l'organitzador, el Martinenc, a part del Júpiter, el Sants, la Montañesa, el Castelldefels, L'Hospitalet, el Sant Andreu, l'Europa, el Cerdanyola, el Badalona i el Terrassa. Justament amb els egarencs va perdre el Manresa la final del torneig l'any passat.

Una altra de les novetats és que no es jugarà a l'habitual camp del Guinardó, que està en obres. Els partits seran al Nou Sardenya, el camp de l'Europa, de dimensions més grans i que, per tant, pot afavorir els equips de superior categoria, com els manresans.

El torneig començarà el proper 31 de juliol i durarà fins al 6 d'agost i s'espera que els partits més importants puguin ser retransmesos per la Televisió de Catalunya.

TEMES