Oriol Rosell fa d'amfitrió del Barça en l'inici de la gira pels Estats Units

El jugador puig-reigenc de Los Angeles Galaxy va entregar una camiseta personalitzada al president del seu club d'origen, Joan Laporta

Oriol Rosell li entrega la camiseta al president, Joan Laporta

Oriol Rosell li entrega la camiseta al president, Joan Laporta / Germán Parga/FC Barcelona

Agències. Los Angeles

El centrecampista puig-reigenc de Los Angeles Galaxy Oriol Rosell va ser un dels amfitrions de la comitiva del Barça en l'inici de la gira de l'equip blaugrana pels Estats Units. Rosell, que es va formar a les categories inferiors blaugrana fins que va iniciar la seva aventura a la MLS, va entregar al president del club, Joan Laporta, una camiseta amb el número 23 (el de l'any) i la llegenda "Barça on Tour US" (El Barça en gira Estats Units).

Va ser en el sopar de benvinguda on van assistir representants de la societat local de Los Angeles i d'altres indrets de Califòrnia. El gruix de participants eren membres de l'àmbit empresarial i social de la ciutat, com empreses i multinacionals, patrocinadors del club i representants d'entitats catalanes com l'Agència Catalana de Turisme o el Casal Català de Califòrnia.

Laporta va fer un discurs en què va voler destacar l'essència i els valors del club, representada pels cinc esports professionals, amb els sis títols de lliga guanyats la temporada passada. El Barça debutarà en la gira la matinada de dissabte contra la Juventus. També jugarà a Santa Clara davant de l'Arsenal, a Dallas contra el Reial Madrid i a Las Vegas enfront del Milan.