FUTBOL

El Manresa es classifica per les semifinals del Torneig d'Històrics

Una victòria contra el Júpiter per 1-0 i l'empat sense gols amb el Castelldefels porten els de Xavi Corominas a la penúltima eliminatòria

L'onze inicial del Manresa en el duel contra el Júpiter

L'onze inicial del Manresa en el duel contra el Júpiter / TORNEIG D'HISTÒRICS

Redacció

CE MANRESA-UE CASTELLDEFELS, 0-0

CE Manresa: Òscar Pulido; Dani Reina, Moha, Jean Sebastien Lauture, David Pons; Marc Martínez, Nil Garrido; Iker Morales, Aleix Díaz (Tom Diawara min 41), Omar Ouhdadi; i Javi López. (Sistema de joc: 4-2-3-1).

UE Castelldefels: Oriol Antonell; Dani Sánchez, Ferran, Alan Liesegang, Finot; Guille Dolz, Manu González, Alberto Padilla, Fran Orellana (Mario Gerbolés min 14); Carlos Cano i Pablo Franco. (Sistema de joc: 4-4-2).

Àrbitre: Brian Díaz Díaz (Delegació del Vallès Occidental), auxiliat pet Adrià Vicente Delmar i Gabriel Campillo Lucena.

Estadi: Nou Sardenya. 325 espectadors.

El Manresa jugarà dissabte les semifinals del Torneig d'Històrics després de guanyar el Júpiter per 1-0 i d'empatar 0-0 amb el Castelldefels en el triangular que ha inaugurat avui la competició al Nou Sardenya barceloní. El rival dels blanc-i-vermells, en el primer compromís amistós de l'equip aquesta pretemporada, es coneixerà en els propers dies a mesura que es vagin celebrant els altres tres triangulars de partits de 45 minuts cadascun.

Després de vèncer els grisgrana en el primer partit de la jornada, amb un gol de Yeray Izquierdo de cap pràcticament en el darrer alè del matx, el Manresa en tenia prou amb un empat perquè en els pols inicial entre els seus dos rivals s'han imposat els del Baix Llobregat però en la tanda de penals després d'un empat sense gols (0-0, 5-4). Per tant, els de Miki Carrillo necessitaven la victòria per classificar-se per a la penúltima ronda, i han plantejat un partit seriós esperant el contracop.

Gerbolés ha tingut una gran ocasió al a mitja hora de joc però la vaselina davant Pulido ha sortit alta. Els manresans sabien que amb l'empat en tenien prou i no s'han llançat desesperadament a l'atac. El Castelldefels ha tingut una altra bona oportunitat al minut 37, però el xut de Pablo Franco l'ha aturat Pulido en una gran intervenció. El 0-0 final permet el Manresa avançar fins les semifinals, com ja va fer en les dues edicions precedents en que va ser convidat a una de les grans cites del futbol estiuenc català.

Victòria per la mínima contra el Júpiter

El primer equip del CE Manresa ha començat amb bon peu la participació en el Torneig d'Històrics, que se celebra al Nou Sardenya barceloní. Els de Xavi Corominas han derrotat el Júpiter per 0-1 en el segon partit del triangular que s'ha iniciat amb l'empat sense gols entre el Castelldefels i el Júpiter, un equilibri que s'ha desfet a la tanda de penals a favor del conjunt del Baix Llobregat (4-5).

En el primer triangular de partits de 45 minuts dels quatre de que consta la fase inicial del torneig, el Manresa ha debutat guanyant gràcies a un gol de Yeray Izquierdo a darrera hora. El jugador del conjunt blanc-i-vermell ha rematat de cap prop de la porteria una centrada lateral.

CE JÚPITER-CE MANRESA, 0-1

CE Júpiter: Guillem Coves; Iker Lolo, Marc (Adrià Picolo min 20), Óscar Peña; Genís Gen, Luca Moneo (Adrià Barón min 39), Patrick Chico, Aleix Fernández; Josrp Cańete (Miñano min 20), Bayona (Damián Obispo min 20) i Albert Inglés (Mario Muńoz min 39). (Sistema de joc: 3-4-3).

CE Manresa: Héctor Hurtado; Antonio Bioque, Yeray Izquierdo, Carlos Olmo, Miquel Nocete; Álex Sánchez, Àlex Iglesias; Tom Diawara, Carlos Segura, Alpha Bagayoko (Aleix Díaz min 34); i Àlex Pachón. 

Àrbitre: Adrià Vicente Delmar (Delegació del Vallès Occidental), auxiliat per Gabriel Campillo Lucena i Brian Díaz Díaz. Va amonestar el blanc-i-vermell Yeray Izquierdo (min 41).

Gol: 1-0 Yeray Izquierdo min 47.

Estadi: Nou Sardenya, de Barcelona. 325 espectadors.