BÀSQUET

El Baxi Manresa fitxa Brandon Taylor

El jugador nord-americà arriba de la lliga xinesa, te experiència europea i és la primera incorporació de l'equip que dirigeix Pedro Martínez

Brandon Taylor, en la seva etapa al Dunkerke francès

Brandon Taylor, en la seva etapa al Dunkerke francès / ARXIU PARTICULAR

Redacció

El primer fitxatge del Baxi Manresa per la temporada 2023-24 es diu Brandon Taylor, juga de base i prové del Ningbo Rockets de la lliga xinesa. El jugador nordamericà té 29 anys, medeix 1.78 m i signa per una temporada per l'equip que dirigeix Pedro Martínez.

Taylor és la primera incorporació en un estiu en el que a la secretaria tècnica del club el que han destacat han estat les renovacions. De fet, des de fa setmanes l'equip tenia lligades vuit continuïtats i els aficionats estan a l'espera d'almenys quatre cares noves.

La primera és la de Brandon Taylor, un jugador que des del club es defineix com un "exterior ràpid i amb qualitat per ajudar a l'equip a les dues bandes de la pista". Nascut a West Hollywood (Califòrnia, Estats Units) el 8 de gener del 1994, Taylor ha jugat en diferents lligues europees i en la darrera campanya va signar unes mitjanes de 18,5 punts, 4,5 rebots i 5,9 assistències amb els Ningbo Rockets, a la Xina.

La nova incorporació de la plantilla del Baxi es va formar a la Universitat de Utah. "Es tracta d'una jugador molt actiu, intens, amb capacitat anotadora i de jugar a un ritme alt", apunten des del Nou Congost, unes característiques que casen amb l'estil de joc que propugna Pedro Martínez des de la banqueta.

TRAJECTÒRIA

2016-17 - Alba Fehérvár (Hongria)

2017-18 - Steaua de Bucarest (Romania)

2018-19 - Bergamo Basket (Itàlia)

2019 - Basket Avellino (Itàlia)

2019-20 - Le Mans Sarthe Basket (França)

2020-21 - Pallacanestro Reggiana (Itàlia)

2021-22 - Gravelines-Dunkerque (França)

2022-23 - Ningbo Rockets (Xina)

De la temporada passada, no continuen Harding, Vaulet, Waczinsky ni Babatunde. L'arribada de Taylor se suma a la presència de Dani Pérez i Dani García en la posició de base. En el capítol de renovacions destaquen les de Robinson, Geben i el capità Guillem Jou.