El central valencià Nacho Pastor és el vuitè fitxatge del CE Manresa

El defensa, de 23 anys, va debutar a la Copa del Rei amb el primer equip de l'Elx CF i la temporada passada va aconseguir l'ascens a la Primera Divisió RFEF amb l'aragonesa SD Tarazona

Les prestacions en defensa de Nacho Pastor han de ser fonamentals per al CE Manresa aquesta temporada

Les prestacions en defensa de Nacho Pastor han de ser fonamentals per al CE Manresa aquesta temporada / SD TARAZONA

El Centre d'Esports Manresa ha anunciat, aquest migdia, el fitxatge del tercer dels quatre centrals que han de configurar l'eix de la defensa del conjunt blanc-i-vermell, aquest exercici. Ignacio Pastor Alemañ, conegut esportivament com Nacho Pastor, ha de ser uns dels baluards defensius de la formació dirigida per Xavi Corominas. L'aportació del central originari del País Valencià, de 23 anys, va ser significativa en l'ascens de la Sociedad Deportiva Tarazona a la Primera Divisió RFEF, la temporada passada.

Nacho Pastor va ser titular en 20 dels 34 partits que va jugar el conjunt aragonès corresponents a la fase regular de la competició al grup 2n de la Segona Divisió RFEF. La SD Tarazona va aconseguir la tercera posició final (56 punts), rere el campió Sestao River SC (72 punts) i el filial del Deportivo Alabès (59). Tot seguit, el nou jugador del CE Manresa va completar els dos duels de la primera eliminatòria de les fases d'ascens en els quals la SD Tarazona va eliminiar, inesperadament, la històrica SD Compostel·la (3 a 2 a Santiago i 2 a 0 a terres aragoneses) i també en el primer partit de la segona i definitiva eliminatòria que va enfrontar la SD Tarazona amb el botxí del CE Manresa, el Club Deportivo Artítisco Navalcarnero (2 a 1). En aquest matx, va ser expulsat per doble amonestació i, per tant, no va poder jugar el partit de tornada a la població madrilenya (1 a 1).

Nascut a Elx, Nacho Pastor va completar la seva etapa formativa als equips base de l'Elx CF. El seu primer curs com a sènior (temporada 2019-20) va jugar al filial del conjunt alacantí i va ser titular en les dues eliminatòries de la Copa del Rei que va disputar el primer equip de l'Elx CF, que aleshores militava a la Segona Divisió A, contra el Ieclà Deportivo (1a 2) i l'Athletic Club de Bilbao (1 a 1). Els tres últims exercicis, el central ha jugat a la Segona Divisió B (CF Llorca Deportiva i SD Tarazona, en una primera etapa) i a la Segona Divisió RFEF (SD Osca B i SD Tarazona). El nou equip de la Primera Divisió RFEF, al seu lloc web, en destaca les excel·lents prestacions en el joc aeri i la velocitat a l'hora de tallar les accions ofensives iniciades pels davanters de l'oponent.

Així doncs, a hores d'ara, el Centre d'Esports Manresa està pendent de concretar la incorporació d'un central esquerrà que també pugui jugar com a lateral per completar la seva línia defensiva.