JUDO

Guillem Lozano guanya un combat al Mundial cadet

El fruitosenc queda eliminat a la segona ronda en la competició que s'ha celebrat a Croàcia

Guillem Lozano va derrotar l'eslovè Razgorsek a la primera ronda

Guillem Lozano va derrotar l'eslovè Razgorsek a la primera ronda / FELICIANTONIO EMANUELE (IJF)

Redacció

El fruitosenc Guillem Lozano va quedar eliminat a la segona ronda del Campionat del Món de judo, que s'ha celebrat a Zagreb (Croàcia). El judoka d'Esport7 i el Centre de Tecnificació del Bages i el Moianès es va imposar en el combat del debut en el torneig, però després va caure sense opció a repesca.

En el seu segon any en la categoria cadet, que és de tres anys, Lozano ha signat una gran temporada que li ha permès acudir al Mundial. En l'estrena a la competició, va vèncer l'eslovè Ozbej Razgorsek per doble wazaari de projecció. Superada la primera eliminatòria, es va enfrontar a Makkhamov Hakimjon, de l'Uzbekistan i posterior medallista de bronze. Lozano va perdre i va quedar eliminat sense opció d'anar a la repesca.

Guillem Lozano i Clàudia Pla han estat els únics judoques catalans presents al Mundial. El jove esportista tanca una bona temporada en la qual va ser 9è al Campionat d'Europa i subcampió d'Espanya cadet i bronze en el júnior. El de Sant Fruitós va disputar les competicions internacionals arrossegant les seqüeles d’una lesió a l’espatlla que es va fer el maig.