ESPORT I SOLIDARITAT

El FC Pirinaica recapta 625 euros per a les víctimes del terratrèmol al Marroc

La proposta solidària de l'entitat manresana va comptar amb el suport de l'Ajuntament i de la Delegació al Bages, el Berguedà i la Cerdanya de la Federació Catalana de Futbol

Els futbolistes d’ambdós conjunts es van mostrar solidaris

Els futbolistes d’ambdós conjunts es van mostrar solidaris / LLUÍS CUBERES I MARTÍ

La iniciativa del FC Pirinaica d’organitzar un partit entre el primer equip vermell i una selecció de futbolistes d’origen marroquí de Manresa i el Bages per tal de recaptar fons per als damnificats pel terratrèmol que va sacsejar el centre del Marroc a primers de setembre va fructificar i el club va recollir 625 euros que es donaran a les entitats que treballen per dignificar la qualitat de vida dels supervivents. El projecte del FC Pirinaica va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Fundació de la Federació Catalana de Futbol, que es va fer càrrec de les despeses d’arbitratge a petició de la Delegació al Bages, el Berguedà i la Cerdanya de l’ens federatiu.

LA FITXA TÈCNICA.

FC PIRINAICA (2). Jordi Ledesma; Pau González (Jhonattan Vinasco min 71), Òscar Cañizares, Marc Ávila (Miquel Nocete min 61), José María Zájara (Albert de Verdonces min 71); Ignasi Carmona, David Duque (Marcos Boné min 61); José Samper (Marc Díaz min 29)(Sergi Vilalta min 46), Adrià Petit (Pau Quintana min 71), Camilo Vinasco (José Samper min 71); i Ferran Rabassa (Jesús Peñarrubia min 46).

SELECCIÓ DEL MARROC (4). Zakaria Lazar; Yasser Arimane, Adil Daali (Soufian Grana min 56), Mohammed Guettaf, Zaid Marrakchi; Said Oulhaj; Said Nour, Karim El Khammal (Wadie Naekhaoui min 46), Abdelkader Guettaf, Belekber Bouchatab (Hamza Bakali min 46); i Tarek Salkhi (Ayman Guettaf min 46).

ÀRBITRE. Joel Santos Gómez (Delegació del Bages).

GOLS. 0-1 Tarek Salkhi min 8, 0-2 Tarek Salkhi min 39, 0-3 Zaid Marrakchi min 49, 0-4 Hamza Bakali min 59, 1-4 Pau González min 64 i 2-4 Sergi Vilalta min 74.

ESTADI. Municipal de Mion-Puigberenguer, instal·lació en la qual es van aplegar una seixantena d’espectadors.