Els primers testimonis a declarar davant el jutge contra Rubiales són el germà i una amiga de Jenni Hermoso

També declararan aquest dilluns a l’Audiència Nacional uns pèrits de la defensa per mirar de desmuntar l’acusació

El germà de Jenni Hermoso a la seva arribada a l'Audiència Nacional per declarar

El germà de Jenni Hermoso a la seva arribada a l'Audiència Nacional per declarar / Eduardo Parra

Ángeles Vázquez / Tono Calleja / Cristina Gallardo

El jutge de l’Audiència Nacional Francisco de Jorge comença aquest dilluns a prendre declaració als primers testimonis que ha citat en relació amb el procediment obert sobre la causa oberta contra l’expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) Luis Rubiales per agressió sexual i coaccions pel petó que va fer després de la final del Mundial a la jugadora Jenni Hermoso.

Els primers testimonis a comparèixer al llarg de la jornada seran el germà i una amiga de la internacional, que està previst que declarin en persona davant el titular del Jutjat Central d’Instrucció número 1 a partir de les 11.45 i les 12.15 hores. Els seus testimonis seran clau per determinar especialment el segon delicte, el relacionat amb la fustigació que diu haver patit la jugadora després de la final perquè digués que el petó que va rebre davant de les càmeres va ser consentit.

En qualsevol cas, començaran una vegada que acabin els pèrits contractats per la defensa de Rubiales per mirar de neutralitzar les acusacions abocades en contra seu. Les declaracions de testimonis continuaran aquest dimarts amb les de diversos exdirigents de la federació de futbol i continuaran dilluns pròxim amb les declaracions de tres companyes de Jenni Hermoso en la selecció.