Ciclisme de muntanya

Cinquens llocs per a la PC Bonavista-Collbaix en el Mundial de X-Terra

Helena Pujol i Sebastià Catllà queden en posicions destacades de les seves categories després d'haver-se classificat per al certamen des de l'X-Terra Spain

Helena Pujol i Sebastià Catllà, cinquè lloc al Trentino

Helena Pujol i Sebastià Catllà, cinquè lloc al Trentino / PC Bonavista-Collbaix

Redacció. Manresa

Els representants de la Penya Ciclista Bonavista-Collbaix Helena Pujol i Sebastià Catllà van quedar cinquens de les seves respectives categories en el Campionat del Món XTerra que, per segon any consecutiu, es va celebrar a la localitat italiana de Molveno. La cursa tenia distàncies d'1,5 quilòmetres de natació al llac de Molveno, 32 de bicicleta de muntanya amb 1.100 metres de desnivell i 10 quilòmetres de cursa de muntanya, que es va veure endurida pel fang acumulat per pluges de dies enrere.

Així, Helena Pujol va fer un temps de 4.13.04 i va ocupar la posició 75 de la classificació general total. Va tribar 29 minuts i 8 segons a fer el recorregut de natació, 2 hores, 38 minuts i 52 segons en el tram de bicicleta i 1.01.59 en el de cursa a peu. La cursa elit femenina va ser guanyada per la francesa Solenne Billouin, amb 3.06.12 i en la categoria d'edat de 20 a 24 anys el triomf va ser per a Mia Padmanabhan, de la Gran Bretanya, amb 3.39.44.

Pel que fa a Catllà, el seu temps en la categoria d'edat de 50 a 54 anys va ser de 3 hores, 25 minuts i 19 segons i va ocupar el lloc 160 en total. Va fer 25.57 en natació, 2.01.13 en bicicleta i 55.34 en cursa. La cursa va ser per al francès Arthur Serrières, amb 2.38.53 i en el grup d'edat va vèncer el també gal Jeff Satge, amb 3.08.58, 65è de la general.