El Barça lluirà la llengua dels Rolling Stones al clàssic contra el Madrid

Després de Drake i Rosalía, la mundialment coneguda banda britànica és l’elegida per ser a la part central de la samarreta

Ron Wood, Mick Jagger y Keith Richards, amb la samarreta del Barça

Ron Wood, Mick Jagger y Keith Richards, amb la samarreta del Barça / FCB

Redacció

El FC Barcelona lluirà la inconfusible llengua dels Rolling Stones al clàssic del dia 28 d’octubre. Després de Drake Rosalía, la mundialment coneguda banda britànica és l’elegida per ser a la part central de la samarreta, amb motiu de l’acord de patrocini entre el conjunt blaugrana i la plataforma de música en ‘streaming’ Spotify.

No és casualitat que els Stones siguin els elegits en aquest moment, ja que just divendres, 20 d’octubre, sortirà a la llum el seu nou disc, ‘Hackney diamonds’. Es tracta del primer disc amb cançons noves des del 2005, 18 anys després. Mick Jagger, Keith Richards i Ronnie Wood ja han presentat la samarreta, que sortirà a la venda el dia 23 i que constarà de 1.899 unitats en qualitat Match i, en edició limitada, tan sols 22.

El logotip dels Stones no només es veurà al clàssic del Barça-Madrid del 28 d’octubre a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, sinó que també serà present al frontal de la samarreta de l’equip femení al partit que es jugarà contra el Sevilla el diumenge 5 de novembre a l’Estadi Johan Cruyff.