El Cadí la Seu ha semblat seguir en la mateixa dinàmica que en la segona part del duel europeu d'entre setmana contra el Flammes Carolo francès i ha rebut la segona pallissa consecutiva, aquest cop en competició de lliga. Les jugadores de Fabián Téllez, que van encaixar un parcial de 16-43 davant de les gal·les i van acabar perdent per 25 punts dimecres, aquest diumenge han caigut per 39 punts de diferència a Las Palmas, en un partit que han entregat des del primer moment i en el qual no han tingut cap mena d'opció.

Perquè començar un partit de lliga amb un 19-6 en contra dona ja molt avantatge al rival, que, a més, està en una bona ratxa de resultats. Les visitants, a més, no han pogut aturar l'escorta Loville i l'ala-pivot Fall. La segona ha estat més destacada a la primera meitat i la segona, gairebé infal·lible a la represa, amb cinc triples que han acabat de desestructurar les catalanes.

Aquestes han tingut moments de les pivots, Campisano i Bair i alguna estona de Palma, però han trobat a faltar joc exterior i han claudicat aviat. Caldrà esperar als propers dies per esperar una reacció.

SPAR GRAN CANÀRIA: Alnatas 9, Loville 29, Knezevic 14, Fall 18, Mbomio 6 -cinc inicial- Harden 11, Galve, Junio 7, Ojeda 2 i Padilla 2

CADÍ LA SEU: Ramette 5, Soler 3, Palma 11, Bair 11, Campisano 12 -cinc inicial- Swartz 2, Grande, Remenarova 9, Zoe Hernández 3, Lahtinen 3 

ÀRBITRES: Olivares, Bernabeu i Remisa

PARCIALS: 23-8, 46-23 (descans), 71-38, 98-59