Futbol/Copa del Rei

El CE Manresa-Reial Oviedo de Copa serà el dia de Tots Sants a les vuit del vespre

El partit es jugarà en festiu, tal com volien els manresans, i al final no es televisarà pel canal autonòmic del Principat d'Astúries com s'havia avançat

Moment del sorteig que va emparellar el CE Manresa i el Reial Oviedo

Moment del sorteig que va emparellar el CE Manresa i el Reial Oviedo / Mireia Arso

Jordi Agut

Jordi Agut

El partit de la primera eliminatòria de la Copa del Rei que han de jugar la setmana que ve el CE Manresa i el Reial Oviedo ha canviat de data i d'hora. Segons ha informat el club bagenc aquest dimarts al matí, i ha confirmat l'ens federatiu després, el duel es disputarà el dia de Tots Sants, 1 de novembre, a les 20 hores i no pas l'endemà a les set com havia establert la Federació Espanyola de Futbol a l'inici.

Tots dos clubs havien demanat el canvi de data i d'horari. Als manresans els interessava més jugar en festiu i no en un feiner en què encara hi ha molta gent treballant o amb d'altres ocupacions a les set de la tarda. Per la seva banda, al Reial Oviedo segurament l'interessava que el partit fos televisat perquè els seus aficionats el poguessin veure. Al final, es juga a les vuit, però la televisió autonòmica no l'oferirà en directe sembla ser que per motius econòmics.