Natació

El CN Manresa presenta tot el seu múscul esportiu en l'inici de la temporada del norantè aniversari

L'entitat va muntar una festa amb més de 300 competidors de quatre modalitats diferents

Redacció. Manresa

El Club Natació Manresa va inaugurar la temporada amb una presentació dels seus equips a les piscines Manel Estiarte Duocastella, un acte amb el qual va iniciar la temporada del seu norantè aniversari, ja que l'entitat es va fundar el 1933.

L'esdeveniment va tenir la presència de més de 300 esportistes, que van desfilar en els equips de les quatre modalitats: natació, waterpolo, natació artística i triatló. Amb ells, les famílies, entrenadors, patrocinadors i convidats especials.

L'acte va comptar com a autoritats amb la presidenta del club, Montse Gomariz, l'alcalde de Manresa, Marc Aloy, i el representant territorial de la secretaria general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Josep March. En els seus parlaments van destacar la importància i la bona salut esportiva del club.

Valors d'un club

En el decurs de la presentació es van presentar els valors escollits pels socis que millor representen el club. Aquests van ser "respecte, esforç, amistat i compromís". Els va anunciar l'esportista més gran de l'entitat, Jaume Cots, de 90 anys, al costat d'una de les nedadores més joves, Èlia López, de 7.

Aquests valors, escollits per tots, es projectaran a les instal·lacions de la piscina en un anomenat "mur de valors" per tal d'inspirar tothom qui hi entri. A més, serà la possibilitat d'oferir nous espais de patrocini a les marques que s'hi vulguin vincular. La primera empresa va ser Condals Group. També es va destacar l'aportació dels altres patrocinadors, com Forminsa, Fibracat, Estructures Arquí, Occident, Fundació Guardiola Sala, Fundació Universitària del Bages i Excavacions Duocastella, entre d'altres.

La jornada va tenir actuacions d'esportistes, com ara les competidores de natació artística, que van oferir alguns dels seus exercicis a tots els presents, en què van quedar clares l'elegància i la força d'aquesta disciplina.